Kom in actie!

Heeft u een leuk idee voor een sponsoractie voor de stichting? Dan horen wij dit graag!

Hieronder een aantal ideeën voor een mogelijke actie. Wij denken graag mee en komen hier graag bij helpen.

  • Bent u lid van een kerk, club of vereniging? Dan komen wij graag een presentatie houden. Wij hebben gemerkt dat dit erg gewaardeerd wordt en dat mensen bereid zijn meerdere keren te collecteren voor Vrienden van Rwanda.
  • Wordt er ergens een sponsorloop georganiseerd voor een goed doel? Mogelijk zouden wij één van de goede doelen kunnen zijn.
  • In veel supermarkten staat een goed doel gepresenteerd bij het inleveren van lege flessen. De emballagebonnen worden dan aan het goede doel gedoneerd. Heeft u een supermarkt in de buurt die dit doet? Wij hebben een basisbrief met informatie over de stichting die u kunt voorleggen aan de supermarkt manager. Tevens hebben we een poster met informatie over de stichting die u daar bij zou kunnen ophangen.
  • Heeft u kinderen of kleinkinderen die nog op school zitten? Scholen organiseren soms acties voor een goed doel. Mogelijk zouden wij één van de goede doelen kunnen zijn.
  • Bent u binnenkort jarig of geeft u een feest? Vraag dan een bijdrage voor de stichting. Wij hebben collectebussen voor u.
  • Heeft u contact met een fonds? Mogelijk zouden wij via u met hen in contact kunnen komen en zo een samenwerking aan kunnen gaan.

Dit zijn een aantal ideeën, maar ook aan andere initiatieven werken wij graag mee. We kunnen ook materiaal beschikbaar stellen, zoals een film, presentatie, diaslide van foto’s, collectebussen of spullen uit Rwanda voor de verkoop, zodat u zelf iets kunt vertellen over de stichting. Wij hebben uw steun hard nodig om de kinderen in Kirinda van goed onderwijs te kunnen blijven voorzien.