Koken

Dit is Nsengimana Vianey

I just come here for technical skills, for preparing my future in cooking. I want to become a very good cook using my learned skills and become a good man. I would like to work in a hotel. The best we have “milles collines”

Ik ga hier vooral naar school om beter te worden in de technische vaardigheden. Ik wil beter worden voor een betere toekomst als kok. Ik wil een hele goede kok worden met de geleerde vaardigheden  en ik wil een goede man worden. Het liefst kom ik te werken in een hotel. De beste die we hebben “Milles Collines”.

nsengimana vianey kokmededeling1

 

 

 

 

 

 

Dit is Uwineza Francine

I want to get somewhere in the future. I would like to work in a good hotel. I will have to get experience after my school and continue learning before I can work in the hotel.This is my first step.

 Ik wil heel graag ergens goed terecht komen in de toekomst. Ik wil graag in een goed hotel werken. Maar ik moet eerst ervaring op doen na mijn school en verder leren voordat ik daar kan werken. Dit is mijn eerste stap.

Uwineza Francine

 

 

 

 

 

 

Dit is Nishimwe Grace,

I am happy to be able to go to this school. I do my best because there is still a long road to go. I have to work hard because you can not wait for help all the time.

 Ik ben blij dat ik naar deze vakschool ga. I doe erg mijn best en heb nog een lange weg te gaan. Ik werk dan ook hard want ik kan niet verwachten dat er altijd hulp is.

Nishimwe Grace