Het naaiatelier

Dit is Musabyemariya Claudine,

I do like sewing very much. I want to become a tailor. I want to develop myself as a tailor. It will help and develop me but also my family and the nation in general. I would like to have an own workshop. After this course I will also attend the cooking course.

 Ik hou heel erg van naaien. Wil ook graag een kledingmaker worden en me daarin ontwikkelen.  Het helpt mij en het ontwikkelt mij maar het helpt ook mijn familie en het land in zijn algemeenheid. Ik zou later graag mijn eigen zaak hebben. Na de naaischool wil ik ook graag aan de slag met koken.

Musabyemariya Claudine naaiatelier

 

 

 

 

 

 

 

Dit is Naayisenga Emmanuel

I want to develop myself and my country. I want to become a tilor and also give jobs to other tailors. We make business together here in Kirinda.We must learn each other.

Ik wil mijzelf en mijn land verder ontwikkelen. Ik wil een kledingmaker worden en ik wil er graag voor zorgen dat ik andere kledingmakers een baan kan bieden. Samen zorgen voor goede zaken hier in Kirinda. We moeten van elkaar leren.

Naayisenga Emmanuel naai