De timmerwerkplaats

Dit is Muragijimana Emmanuel

I want to have an own workshop where I can make everything the people want here in Kirinda. We have so god machines here at school to learn. I already sold something I made for school!

 Ik wil heel graag mijn eigen werkplaats waar ik alles kan maken dat mensen nodig hebben hier in Kirinda. We hebben goede machines hier op school waar we het vak mee kunnen leren. Ik heb al iets verkocht wat ik op school heb gemaakt!

Muragijimana Emmanuel timmer

 

 

 

 

 

 

 

Dit is Uwurukundo Jeannette,

I want to represent the other girls in carpentry. I work to get an own atelier. Then I will invite other girls to show them how to make their own work and money.I like to make beds, chairs and tables.

 Ik wil graag de andere meisjes vertegenwoordigen in de timmerwerkplaats. Ik werk hard om mijn iegen werkplaats te krijgen. Dan zal ik de andere meisjes uitnodigen om hen te laten zien hoe ze dingen kunnen maken en hun eigen geld kunnen verdienen. Ik hoe ervan om bedden, stoelen en tafels te maken.

jeanette timmerwerkplaats