Ambassade organiseert Rwanda dag 24 juni

De Rwandese ambassadeur Immaculee Uwanyiligira is op de laatste vriendendag ook bij ons geweest. Zij was onder de indruk van de prachtige projecten in Kirinda. Nu zijn er meerdere projecten in Rwanda, die actief gesteund worden vanuit Nederland. De Rwandese ambassade organiseert op 24 juni een middag voor alle Nederlanders en Rwandezen in Nederland, die belangstelling hebben voor Rwanda en de daar lopende projecten.
Iedereen is welkom! Doel is; elkaar leren kennen, nog meer vrienden van Rwanda ontmoeten, meer horen over andere projecten in Rwanda. Heeft u belangstelling? Stuur dan een mailtje naar vriendenvanrwanda@gmail.com voor het programma.
Vanuit onze eigen Stichting Vrienden van Rwanda organiseren wij in april 2013 weer een traditionele vriendendag.